Visuele identiteit, concept, ontwerp & illustraties

Eeuwig verbonden - Natuurbegraafplaats de Utrecht

Een logo laten ontwerpen is niet moeilijk, een huisstijl ontwikkelen die je missie laat zien én voelen is iets anders. Die uitdaging ging ik aan voor  Natuurbegraafplaats De Utrecht. Een ding was duidelijk, deze prachtige plek wilde verbeeld worden!

De missie van Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’ is mens en natuur verbinden. Het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe natuur speelt hierin een grote rol. Het landgoed zelf is hierbij de basis. Ik ging aan de slag om deze bijzondere inspirerende plek te laten zien en voelen aan mensen. Verstillende fotografie en sfeervolle illustraties wisselen elkaar af en roepen op tot bezinning en bieden troost. Het spelen met formaten symboliseert de gelaagdheid en eeuwige verbinding van leven en dood.

Joyce Sengers - oprichtster

“Sharon heeft met haar kernachtige visie en doortastende aanpak een robuuste huisstijl neergezet voor een niet alledaags onderwerp. Haar prachtige sferische illustraties werken troostend en contemplatief. Als kers op de taart is ze een eigenzinnige en inspirerende persoonlijkheid die we graag om ons heen hebben!”