Het Marketingloket

Werken aan onze toekomst

Nelien van het Marketingloket kwam bij me met de vraag of ik haar huisstijl wilde aanpakken. Ze was inmiddels meer gaan focussen op duurzaamheid en daar paste een nieuwe look&feel bij. Het Marketingloket verzorgt marketing, communicatie en content voor ondernemers en organisaties die duurzaamheid, het klimaat en onze leefomgeving een centrale plek geven in alles wat zij doen. Met dit mooie gegeven mocht ik aan de slag door meer ‘groen’ in het Marketingloket te blazen!

Nelien van der Ben - Het Marketingloket

Sharon weet door goed te luisteren, te kijken én de juiste vragen te stellen al je wensen te vertalen in een visueel concept.
Ze heeft mijn huisstijl weten te verrijken met illustraties die 100% bij mij én mijn bedrijf passen.

Groene illustraties

Hoe heb ik dit aangepakt? Ik ben als eerste in gesprek gegaan met Nelien om te kijken naar haar doelgroep. Ze werkt voornamelijk voor Gemeenten en Overheid, wat betekent dat de illustraties niet te speels moesten worden. Ik besloot dan ook voornamelijk digitaal te werken en het ‘groene’ er in te verwerken door gebruik te maken van een structuurverf die ik er in zou verwerken. Hierdoor zijn de grafische beelden levendig en geeft de structuur een natuurlijk gevoel.